Kurumsal üyelik onaylarımız devam ediyor!
Kurumsal üyelik avantajlarından yararlanmak için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Bülten

Veri merkezi blog yazılarımız ile konunun uzmanlarından bilgi edinebilir ve hızla değişen sektör hakkında güncel gelişmeleri takip edinebilirsiniz. Düzenli olarak yayınlanan blog yazılarımızı takip ederek teknoloji yönetimi, yeni teknolojiler, sektördeki en iyi uygulamalar ve vaka analizleri hakkında bilgi alabilirsiniz. Data Center Network Turkey blogundan öne çıkan yayınlar.

Bulten

Şubat Bülteni 2024 - DC Network Turkey

Data Center Network Turkey Şubat ayı bülteniyle karşınızdayız. Şubat ayı etkinlik ayı olacak. Yılın ilk etkinliği olan Data Center Ankara Konferansı 27 Şubat'ta Sheraton Ankara Otel'de kamu bilişim sektörünü bir araya getirmeye hazırlanıyor...

on February 26, 2024

Aralık Bülteni 2023 - DC Network Turkey

Data Center Network Turkey Aralık ayı bülteniyle karşınızdayız. Bu bültende, 5 Aralık'ta gerçekleşen Data Center İstanbul Konferansı ile ilgili detaylar, showcase hesabımızdan gelişmeler, yılın son webinar duyurumuz ve çok daha fazlası sizlerle birlikte olacak. Hazırsanız başlayalım!
on December 19, 2023

Ekim Bülteni 2023 - DC Network Turkey

Bu ay LinkedIn'de ele aldığımız ve ilgiyle karşılanan veri merkezlerinde felaket kurtarma kavramına giriş, Eylül ayında gerçekleştirdiğimiz webinarlar ve tabi ki heyecanla beklenen Data Center İstanbul Konferansı hakkında detaylar... Data Center Network Turkey'in Ekim ayı bülteni, topluluğumuzla ilgilenen ve 5000 kişiye ulaşan sektör profesyoneli için her zaman olduğu gibi özenle hazırlandı.

on November 27, 2023

Ağustos Bülteni 2023 - DC Network Turkey

Geçtiğimiz ay LinkedIn'de ele aldığımız ve ilgiyle karşılanan ASHRAE Standartlarına retrospektif bir bakış, Eylül ayında gerçekleşecek webinar duyurusu ve tabi ki heyecanla beklenen Data Center İstanbul Konferansı hakkında detaylar... Data Center Network Turkey'in Ağustos ayı bülteni, topluluğumuzla ilgilenen ve 5000 kişiye ulaşan sektör profesyoneli için her zaman olduğu gibi özenle hazırlandı.
on November 27, 2023

Haziran Bülteni 2023 - DC Network Turkey

Geçtiğimiz ay LinkedIn'de ele aldığımız veri merkezi terimlerine retrospektif bir bakış, Haziran ayında gerçekleşecek webinar duyurusu ve tabi ki heyecanla beklenen Data Center İstanbul Konferansı hakkında detaylar... Data Center Network Turkey'in Haziran ayı bülteni, topluluğumuzla ilgilenen 4,200'ü aşkın sektör profesyoneli için her zaman olduğu gibi özenle hazırlandı.
on November 27, 2023
BACK TO TOP