Kurumsal üyelik onaylarımız devam ediyor!
Kurumsal üyelik avantajlarından yararlanmak için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

E-Data

Hakkında

E-Data Teknoloji, kurulduğu 2008 yılından beri bilişim teknolojilerini iş ortakları ile buluşturan, engin deneyimini sektörün dinamizmi ile birleştiren katma değerli bir bilişim distribütörüdür. Ankara ve İstanbul’daki ofisleriyle Türkiye’nin 81 ilinde ve KKTC’de bulunan iş ortaklarına hizmet vermektedir. 

Temsilcisi olduğu güçlü markaları ile birçok farklı sektöre uygun çözümler sunan E-Data Teknoloji, sahip olduğu uzman kadrosu ile iş ortaklarının başarılarını en üst düzeye çıkarmayı hedeflemektedir. 

Teknoloji kullanımında ürünlere değil, çözümlere odaklanan süreç yönetimini benimseyen E- Data Teknoloji; tüm şirketlerin ihtiyacı olan iş sürekliliği, siber güvenlik ve altyapı çözümleri sunan markaları ve iş ortakları ile birlikte katma değerli hizmetler sunmaktadır. 

E-Data Teknoloji’nin çözüm alanları arasında ağ ürünleri, kriptolu veri taşıma ve saklama, sertifikalı veri silme, veri sızıntısı engelleme, siber güvenlik vaka yönetimi ve sezgisel davranış analizi, gelişmiş kalıcı tehditlere karşı koruma, sunucu ve depolama (storage), uygulama güvenliği, antivirüs, lazer yazıcı ve baskı sistemleri, masaüstü tarayıcılar, üç boyutlu yazıcılar, uç nokta güvenliği, güvenlik duvarı ve izleme yazılımı, sızma-zafiyet testi, bulut yazdırma çözümleri, güvenli erişim ve kimlik yönetimi, veri merkezi çözümleri, sistem araçları – masaüstü çözümleri gibi donanım ve yazılım çözümleri yer almaktadır. 

5 Temmuz 2021 tarihinden beri Borsa İstanbul’da işlem görmekte olan E-Data Teknoloji Pazarlama A.Ş, yatırımcıları, iş ortakları, temsilcisi olduğu markaları, finansal gücü ve deneyimi ile birlikte yatırımlarına devam ederek geleceğe güvenle bakmaktadır. 

Açık Pozisyonlar

BACK TO TOP