2025 yılı için Kurumsal ve Bireysel üyelik onayları başlamıştır.
Üyelik avantajlarından yararlanmak için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Hakkında

Sürdürülebilir IT Çözümleriyle İşletme Büyümesini Güçlendirme 

IT life services hizmetlerinde küresel bir lider olan Evernex, dünya çapındaki işletmelerin değişen ihtiyaçlarını karşılayan bir dizi sürdürülebilir IT çözümü geliştirmek ve iyileştirmek için kapsamlı uzmanlığını kullanmaktadır. 40 yılı aşkın sektör deneyimiyle Evernex, iş sürekliliğini, maliyet verimliliğini ve çevresel sorumluluğu önceliklendiren kapsamlı bir hizmet yelpazesi sunmak için sürekli olarak yenilikler yapmaktadır.  

Yolculuğumuz IT varlıklarının ömrünü uzatma hedefiyle başladı. Yıllar geçtikçe bu hedef, artık dünya çapında binlerce müşteriye hizmet veren güçlü bir hizmet teklifine dönüştü. Bugün Evernex, 45 ofis ve 340'tan fazla stoklama lokasyonuyla 165'ten fazla ülkede faaliyet gösteriyor ve her zaman ulaşılabilir olduğumuzdan, doğru çözümleri doğru zamanda sunduğumuzdan emin oluyoruz. 

Hizmetlerimizin özünde IT altyapı yönetiminin karmaşıklıklarına dair derin bir anlayış yer almaktadır. Evernex, IT varlıklarının ömrünü üretici garantilerinin ve end of service life sürelerinin ötesine uzatan ve maliyetleri %70'e kadar düşüren özgün Hizmet Seviyesi Anlaşmalarıyla (SLAs) Third Party bakım çözümleri sunmaktadır.  

 IT Donanım Hizmetlerimiz, işletmelerin gereksiz harcamalar yapmadan optimum performansı sürdürmesine yardımcı olarak satış, kiralama veya geri satın alma için tamamen yenilenmiş, dağıtıma hazır ekipmanlar sunarak bir adım öteye taşımaktadır. 

Evernex'in Veri Merkezi(Data Center) Profesyonel Hizmetleri, IT Varlık İmhası (ITAD), IMACD (Kurma, Taşıma, Ekleme, Değiştirme, İmha Etme) ve Güvenli Veri İmhası alanlarındaki sektör lideri uzmanlık aracılığıyla iş sürekliliğini korumak üzere tasarlanmıştır. 

Bu hizmetler, donanım, yazılım ve esnek sözleşmelerde bir araya getiren ve yatırım getirisini en üst düzeye çıkarırken CapEx'i en aza indiren Finansal Çözümlerimizle desteklenmektedir. 

Evernex'in gücü yalnızca kapsamlı hizmet portföyümüzde değil, aynı zamanda sürdürülebilirliğe olan bağlılığımızda da yatmaktadır. Onarım, yeniden kullanım ve geri dönüşüme odaklanan Green IT girişimlerimiz, işletmelerin IT altyapılarını optimize ederken çevresel etkilerini azaltmalarını sağlar. Evernex'in mükemmelliğe olan bağlılığı, ISO 9001, ISO 45001, ISO 14001 ve WEEE dahil olmak üzere sektörde kabul edilen standartlara bağlılığıyla vurgulanmaktadır. Yeteneklerimizi geliştirmeye ve küresel erişimimizi genişletmeye devam ederken, Evernex İş hacmini geliştirirken IT'de sürdürülebilirliği ( Yeşil IT ) daha ileriye taşımaya kendini adamıştır.  

Daha fazla bilgi için lütfen şu adresi ziyaret edin https://evernex.com/ 

Özgür Kaan ÇAVUŞ 
Turkey Sales Director  
+90 545 848 88 53 | ocavus@evernex.com 

Açık Pozisyonlar

BACK TO TOP