Kurumsal üyelik onaylarımız devam ediyor!
Kurumsal üyelik avantajlarından yararlanmak için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Socomec

Hakkında

1922 yılında kurulan Socomec,  100 yıldan uzun süredir ürünlerinin kalitesi, Çalışanlarının uzmanlığı ve yıllık cirosunun %10 ile AR-GE ve teknoloji yatırımları ile alçak gerilim elektrik şebekelerinin sürekliliği, kontrolü ve güvenliği için güç performansına odaklanmayı ana misyon edinmiştir. 

Güç Anahtarlama 

Socomec, alçak gerilim anahtarlama elemanları alanında uzman çözümler sunar. 

  • En zorlu Koşullarda anahtarlama uygulama ekipmanları, 
  • Manuel, Otomatik ve uzaktan kumandalı transfer anahtarlama ekipmanı aracılığıyla elektrik tesislerine güç kaynağının sürekliliği, 

Enerji İzleme 

Socomec, enerji performansın yönelik çözümleri ile tesis yöneticilerinin ve ticari, endüstriyel ve yerel yönetim binalarının operatörlerinin kritik gereksinimlerini karşılar; 

  • Enerji tüketimini ölçmek, aşırı tüketim kaynaklarını belirlemek ve etkileri konusunda bilgilendirmek, 
  • İzolasyon hatalarının izlenmesi ve tespit edilmesi. 
  • Artık Akım izlenmesi ve kestirimce bakım yönlendirmesi  

Güç Dönüştürme 

Sürekli gelişen geniş ürün, çözüm ve hizmet yelpazesiyle Socomec, kritik tesislere ve binalara güç kaynağının en yüksek kullanılabilirliğini sağlamak için kullanılan en son teknolojik imkânları sağlar: 

  • Ana güç kaynağında meydana gelen bozulma ve kesintilerin olmadığı yüksek kaliteli güç için statik kesintisiz güç kaynakları (UPS) 
  • Yükü operasyonel bir yedek kaynağa aktarmak için statik, yüksek kullanılabilirlik kaynaklarının değiştirilmesi, 
  • Arızaları önlemek ve işletme kayıplarını azaltmak için elektrik tesislerinin sürekli izlenmesi, 

Enerji Depolama 

10 yıllık öncü tecrübesi ile enerji depolama teknolojileri ve çözümleri geliştirmektedir. 180'den fazla depolama sistemi ile Socomec, yenilenebilir enerjilerin entegrasyonu, esnek/izole mikro şebekeler,  elektrikli araç şarj çözümleri için şebeke altyapısının optimizasyon uygulamalarında kapsamlı deneyimlidir. 

Servis 

Socomec, son kullanıcıların ekipmanlarının güvenilirliğini ve optimizasyonunu sağlamak, Riskleri azaltmak ve verimliliği arttırmak için hizmet operasyonları sağlamaktadır. Güç kalitesinin iyileştirilmesine yönelik ölçüm ve analiz hizmeti vermektedir. Mevcut cihazlardan alınan verilerle performans değerlendirmesi sağlar. 

 

Açık Pozisyonlar

BACK TO TOP