Kurumsal üyelik onaylarımız devam ediyor!
Kurumsal üyelik avantajlarından yararlanmak için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Hakkında

Vertiv (NYSE: VRT) müşterilerinin hayati uygulamalarının sürekli çalışmasını, optimum düzeyde performans göstermesini ve iş ihtiyaçlarıyla birlikte büyümesini sağlamak için donanım, yazılım, analitik ve sürekli hizmetleri bir araya getiriyor. Vertiv, edge’den buluta kadar uzunan bir güç, soğutma ve BT altyapı çözümleri ve hizmetleri potföyüyle günümüzün veri merkezlerinin, iletişim ağlarının ve ticari ve endüstriyel tesislerin karşılaştığı en önemli zorlukları çözüyor. Şu anda merkezi Columbus, Ohio ABD’de bulunan Vertiv, yaklaşık 24 bin kişiyi istihdam ediyor ve 130’dan fazla ülkede faaliyet gösteriyor. 

 
Sektör uzmanları olarak, geleceğe hazır altyapıları zihnimizde canlandırıp inşa etmek için müşterilerimizle iş birliği yapıyoruz. Müşterilerimizin önemli uygulamalarının sürekli çalışmasını, en uygun şekilde performans sergilemesini ve işletmenin ihtiyaçlarına göre ölçeklenmesini sağlamak için donanım, yazılım, analitik ve servis portföyümüzü güçlendiriyoruz. 

Vertiv, kesintisiz güç kaynakları, hassas soğutma sistemleri, PDU, kabinet, KVM switchler, seri konsollar, busbar, uzaktan izleme ve yönetim yazılımı ve donanımı, prefabrike veri merkezi, mikro veri merkezi sistemleri ve servis hizmetiyle günümüzün ve geleceğin önemli IT uygulamalarının sürekliliğini sağlamaktadır. 

Vertiv’in markaları şunlardır: Avocent® BT Yönetimi, Cybex™ BT Yönetimi, Geist™ Kabinet PDU, Liebert® AC Güç ve Soğutma, Netsure™ DC Güç, E&I Engineering Busbar Güç Dağıtım Sistemleri 

Vertiv, uzun yıllardır ülkemizin kamu, finans, telekom, sağlık, üretim, perakende, ulaşım, eğitim, turizm sektöründeki önemli kurumlarının dijitalleşmesine katkı sağlamaya devam etmektedir.Türkiye’de merkezi İstanbul olmak üzere müşterilerine en hızlı hizmet verebilmek için ülkemizin 7 farklı bölgesinde servis ofisi mevcuttur. Daha fazla bilgi ve Vertiv’den en son haberler ve içerikler için Vertiv.com’u ziyaret edebilirsiniz. Talepleriniz için: Tr.Marketing@Vertiv.com adresine e-posta gönderebilirsiniz. 

Açık Pozisyonlar

BACK TO TOP